Risalamand.

Risalamand amandelschaafsel

Romige Deense rijstpudding met kersen, amandelen en een verrassing! Klassiek toetje voor na het kerstdiner. Een machtig dessert met prachtige kleuren waardoor je zomaar in de prijzen kan vallen! Traditioneel wordt in Denemarken de avond van 23 december een grote pan rijstpudding gekookt die gedurende heel Kerstmis op tafel komt in verschillende variaties. Risalamande is […]

Drie-in-de-pan.

Ouderwetse flensjes met krenten, rozijnen en een nootige twist! Wat een nostalgie, zo’n bordje met dikke pannenkoekjes met poedersuiker. De naam drie-in-de-pan is vooral gerelateerd aan de grootte, er passen er over het algemeen precies drie in de gemiddelde koekenpan. Door het dikke beslag heb je uiteindelijk duim-dikke flensjes, hierdoor worden ze ook wel dikkertjes […]

Vegan kaasfondue

Vegan Kaasfondue The Nuthouse

Vegan kaasfondue van romige cashewnoten Kaas en eieren zijn belangrijke argumenten voor mensen die niet permanent willen overstappen naar een vegan lifestyle. En begrijpelijk, vooral kaas heb je natuurlijk in veel verschillende soorten en smaken. Gelukkig worden we allemaal steeds beter in het uitvinden van vervangers! Zo kun je veel producten die tradtioneel met zuivel […]