Chocodraaiers.

chocolademelk maken

Blokjes voor chocolademelk, leuke smaken en snel klaar! Leuk om zelf te maken met je eigen lievelingssmaken, deze blokjes chocolade die je in warme melk draait voor verse chocolademelk. De basis is een goede chocolade van prachtige kwaliteit, de melkchocolade repen van onze partner de Euforij. Deze chocoladefabriek in de Zaanstreek werkt volgens authentiek recept, […]

Risalamand.

Risalamand amandelschaafsel

Romige Deense rijstpudding met kersen, amandelen en een verrassing! Klassiek toetje voor na het kerstdiner. Een machtig dessert met prachtige kleuren waardoor je zomaar in de prijzen kan vallen! Traditioneel wordt in Denemarken de avond van 23 december een grote pan rijstpudding gekookt die gedurende heel Kerstmis op tafel komt in verschillende variaties. Risalamande is […]

Drie-in-de-pan.

Ouderwetse flensjes met krenten, rozijnen en een nootige twist! Wat een nostalgie, zo’n bordje met dikke pannenkoekjes met poedersuiker. De naam drie-in-de-pan is vooral gerelateerd aan de grootte, er passen er over het algemeen precies drie in de gemiddelde koekenpan. Door het dikke beslag heb je uiteindelijk duim-dikke flensjes, hierdoor worden ze ook wel dikkertjes […]

Vegan kaasfondue

Vegan Kaasfondue The Nuthouse

Vegan kaasfondue van romige cashewnoten Kaas en eieren zijn belangrijke argumenten voor mensen die niet permanent willen overstappen naar een vegan lifestyle. En begrijpelijk, vooral kaas heb je natuurlijk in veel verschillende soorten en smaken. Gelukkig worden we allemaal steeds beter in het uitvinden van vervangers! Zo kun je veel producten die tradtioneel met zuivel […]