Drie-in-de-pan.

Ouderwetse flensjes met krenten, rozijnen en een nootige twist! Wat een nostalgie, zo’n bordje met dikke pannenkoekjes met poedersuiker. De naam drie-in-de-pan is vooral gerelateerd aan de grootte, er passen er over het algemeen precies drie in de gemiddelde koekenpan. Door het dikke beslag heb je uiteindelijk duim-dikke flensjes, hierdoor worden ze ook wel dikkertjes […]

Vegan kaasfondue

Vegan Kaasfondue The Nuthouse

Vegan kaasfondue van romige cashewnoten Kaas en eieren zijn belangrijke argumenten voor mensen die niet permanent willen overstappen naar een vegan lifestyle. En begrijpelijk, vooral kaas heb je natuurlijk in veel verschillende soorten en smaken. Gelukkig worden we allemaal steeds beter in het uitvinden van vervangers! Zo kun je veel producten die tradtioneel met zuivel […]

Courgette-brood met Cranberries

Courgette-brood The Nuthouse Recept

Sinds iedereen bewuster bezig is met gezond eten zie je steeds meer recepten waar groenten in “verstopt” zitten. Zo heb je brownies met bietjes, koekjes met pompoen en ook brood met courgette. Deze stiekeme groentes proef je misschien niet direct maar het zorgt er wel voor dat je meer vitamines en vezels binnenkrijgt. In dit […]